Webb

Cargobike

Cargobike är Sveriges äldsta och största lådcykelföretag. Till Cargobike har vi byggt ett antal hemsidor för marknadsföring, samt tagit över administration och redesign av deras webbshop.

cargobike.se
cargobikeofsweden.se

Case

261Design.se

Till 261design.se skapade vi en hemsida, och senare byggde vi även en webbshop. Ihop med kunden administrerar vi shoppen, samt arbetar med annonsering på Google och Facebook. Vi skapar också content till webben och sociala medier.

261design.se

Case

Sommarjobbsmässan

Sommarjobbsmässan i Landskrona skapar möten mellan arbetsgivare och unga arbetstagare. 2021 fick mässan, av förklarliga skäl, bli digital. Vi byggde en plattform med bl a presentationsfilmer för de olika företagen, och design med mycket inslag av färg, animation och illustrationer. Den digitala mässan visades mellan 5-28:e februari. 

Nordic GTC

Nordic GTC är ett företag som erbjuder program och stöd till organisationer för att bidra till en lyckad integration. Till hemsidan skapade vi en design, och hade även en fotografering med miljöbilder och porträtt.

nordicgtc.se

Svensson bikes

Svensson Bikes är ett dotterbolag till Cargobike
Till Svensson bikes har vi arbetat med redesign av hemsida, foto, grafisk design, sociala medier och annonsering.

svenssonbikes.com

Case

Telecompagniet

Telecompagniet fick en ny sida, och dessutom unika och personliga illustrationer och en uppfräschning av sin logotyp.

telecompagniet.se

Ellas Fantasitårtor

Ella Sjögren behövde en ny hemsida och en form av webbshop där kunder kan beställa tårtor och bakverk för att hämta upp i butik. Vi skapade även ny logotyp, illustrationer och hade en fotografering med de fantastiska tårtorna.

fantasitartor.se

Malveholm Psykologi

Vid skapandet av denna sida arbetade webbavdelningen och vår illustratör ihop, och skapade en design där illustrationerna låg i fokus.

malveholm.se

Kumerle Amps

Vi designade en hemsida som låter Kumerle Amps handbyggda gitarrförstärkares design stå i fokus. Dessutom fotograferade vi både förstärkare, konstruktören Dario Kumerle och Vic Zino från Hardcore Superstar till hemsidan för att verkligen framhäva företagets kvalitet och grymma hantverk.

kumerleamps.com