https://www.youtube.com/watch?v=my_tz23yblo&feature=youtu.be

Tjänster

Listan på våra tjänster kan göras lika lång som vi har kunder, men vi bjussar på ett axplock av det vi sysslar med;

Fotografering (location och i vår studio), Film, Webbproduktion, E-lösningar, Illustration, Grafisk Design, Tidningsproduktion, Varumärkesutveckling, Copywrite, Produktstyling m.m.

Moob - Tell us your story dator

Foto

Att ta bra bilder är ingen självklarhet, men att vi tar bra bilder är självklart! Idag räcker det sällan att ta en bild och köra den som kampanj. På sociala medier behöver betraktaren bli engagerad och intresserad och uppföljningar är mer regel än undantag. Men behöver ni ändå den där enstaka perfekta bilden, så löser vi det.

Film

Varje sekund delas 1 miljon videoklipp på nätet. Film har blivit den viktigaste marknadsföringsformen på nätet. År 2025 kommer 95 procent av all internettrafik bestå av rörlig media. Vi älskar film i all möjlig form. Allt från 15 sekundersklipp, musikvideo, stop motion, animation, explainer, etc.. Kom in och snacka film med oss så får ni påtår till kaffet!

Grafik, illustrationer och design

Design är ett vitt begrepp. Men vi vet hur viktigt det är att tänka design och UX i alla processer. Det har gjort att vi sysslar med såväl grafisk design, som att vi hjälpt kunder med att skapa inredningsdesign för att optimera kundnöjdhet. Vi jobbar med flera former av grafisk formgivning, samt mycket med illustrationer som är unika och personliga efter våra kunders behov.

Webbutveckling

Er webbsida är vanligtvis era kunders första kontakt. När vi producerar webbsidor analyserar vi era och era kunders behov, vi bygger er hemsida utifrån er grafiska profil och designar sidor som är unika för ert företag. Det gör att vi slänger inte in er text och stockbilder i en mall som används av 20 andra företag. Vårt främsta verktyg är WordPress, där vi applicerar all nödvändig CSS, JS, HTML, eller vad för kod som nu kan tänkas behöva.

Digital annonsering och SEO

Att synas på webben är idag extremt viktigt. Vi hjälper er att nå ut i bruset med hjälp av Google Ads och annonsering i sociala medier. Tack vare utbildning och certifiering i Google Ads har vi stenkoll på att sköta kampanjer, och vi arbetar också kontinuerligt med SEO på hemsidorna vi bygger.

Sociala medier

Sociala medier är idag världens största marknadsföringskanal. Det är inte bara något som kidsen hänger på, utan de sociala medierna påverkar alla, oavsett ålder, kön, på fritiden eller på jobbet. De sociala medierna har skapat en personligare kontakt med företagen och därmed ett nytt sätt att tänka på när det gäller branding och strategier. Vi lyssnar på er och hjälper er att applicera er marknadsföring på bästa sätt.

Tidningsproduktion

Ett av våra stora uppdrag är att göra tidning. Vi skriver artiklar, fotograferar och filmar, hanterar frilansare och redigerar tidningen. Vi har också byggt webbtidning och sköter publicering där. Vi kan ta oss an fler helhetsuppdrag, men också delar av tidningsproduktion.

3D

Att använda sig av 3D-grafik i reklam har under de senaste åren ökat markant. 3D tillhör en av de mest expanderande områdena inom branschen. Med datorn som hjälpmedel är fördelarna många och begränsningarna få. Möjligheten att visualisera det som inte finns eller är svårt att fotografera blir istället genomförbart. Den senaste tekniken gör det nästintill omöjligt att skilja ett fotografi från en 3d-genererad bild. Att dessutom ha möjlighet till att snabbt och enkelt ändra produktens utseende eller dess miljö i efterhand gör 3D-grafik till ett smart och lönsamt val.

Podcast

Sedan 2020 driver vi podhuset.se ihop med Melker Bengtsson på Spread Media där vi erbjuder inspelning i proffsstudio. Lyssnandet av poddar växer för varje år som går, och som företag kan ni genom en podcast stärka ert varumärke. Vi hjälper er genom hela processen, oavsett om ni än så länge bara har en idé eller redan är igång med en pod som ni vill ska växa.

Showrooms

Foto

Våra fotografer har mer än 20 års erfarenhet av redaktionellt, mode, kampanj och produktfotografering.

Showroom

Film

Film är framtiden för digital marknadsföring, och vi älskar rörlig bild som medium!

Showroom

Webbutveckling

Syns du inte (på webben) finns du inte. Vi bygger hemsidor, webbshoppar, sköter sociala medier och är certifierade i Google Ads

Showroom

Illustrationer

Stick ut från mängden med unika och personliga illustrationer! Vi skapar grafiska element för alla typer av medier.

Showroom

Webb

och livesändningar

Filmproduktion för publicering på webben och livestreaming är det senaste, och självklart kan vi det!

Showroom

Tidningsproduktion

Det tryckta mediet är inte dött! Vi har stor erfarenhet av tidningsproduktion, och gör även årsredovisningar.

Showroom