FORGOT YOUR DETAILS?

TJÄNSTER

Att ta bra bilder är ingen självklarhet, men att vi tar bra bilder är självklart! Idag räcker det sällan att ta en bild och köra den som kampanj. På sociala medier behöver betraktaren bli engagerad och intresserad och uppföljningar är mer regel än undantag. Men behöver ni ändå den där enstaka perfekta bilden, så löser vi det.

Varje sekund delas 1 miljon videoklipp på nätet. Film har blivit den viktigaste marknadsföringsformen på nätet. År 2020 kommer 80 procent av all internettrafik bestå av rörlig media. Vi älskar film i all möjlig form. Allt från 15 sekundersklipp, musikvideo, stop motion, animation, explainer, etc.. Kom in och snacka film med oss så får ni påtår till kaffet!

3D

Att använda sig av 3D-grafik i reklam har under de senaste åren ökat markant. 3D tillhör en av de mest expanderande områdena inom branschen. Med datorn som hjälpmedel är fördelarna många och begränsningarna få. Möjligheten att visualisera det som inte finns eller är svårt att fotografera blir istället genomförbart. Den senaste tekniken gör det nästintill omöjligt att skilja ett fotografi från en 3d-genererad bild. Att dessutom ha möjlighet till att snabbt och enkelt ändra produktens utseende eller dess miljö i efterhand gör 3D-grafik till ett smart och lönsamt val.

Er webbsida är vanligtvis era kunders första kontakt. När vi producerar webbsidor analyserar vi era och era kunders behov, vi bygger er hemsida utifrån er grafiska profil och designar sidor som är unika för ert företag. Det gör att vi slänger inte in er text och stockbilder i en mall som används av 20 andra företag. Vårt främsta verktyg är Wordpress, där vi applicerar all nödvändig CSS, JS, HTML, eller vad för kod som nu kan tänkas behöva.

SOCIALA MEDIER

Sociala medier är idag världens största marknadsföringskanal. Det är inte bara något som kidsen hänger på, utan de sociala medierna påverkar alla, oavsett ålder, kön, på fritiden eller på jobbet. De sociala medierna har skapat en personligare kontakt med företagen och därmed ett nytt sätt att tänka på när det gäller branding och strategier. Vi lyssnar på er och hjälper er att applicera er marknadsföring på bästa sätt.

TIDNINGSPRODUKTION

Ett av våra stora uppdrag är att göra tidning. Vi skriver artiklar, fotograferar och filmar, hanterar frilansare och redigerar tidningen. Vi har också byggt webbtidning och sköter publicering där. Vi kan ta oss an fler helhetsuppdrag, men också delar av tidningsproduktion.

DESIGN

Design är ett vitt begrepp. Men vi vet hur viktigt det är att tänka design och UX i alla processer. Det har gjort att vi sysslar med såväl grafisk design, som att vi hjälpt kunder med att skapa inredningsdesign för att optimera kundnöjdhet.

MARKNADSKOORDINATOR

Vi träffar många fantastiska marknadschefer när vi är ute på kundmöten, men vi möter lika ofta på avsaknaden av att tjänsten finns. Det blir ofta kombinerade roller och marknadsföringen blir därmed ofta lidande. Vi erbjuder att stiga in som marknadskoordinator åt er, utifrån era behov.

TOP