Webb-TV

Livesändningar och webbprogram

Ibland får man sända outside the box

I tider som dessa, när möjligheten till sammankomster och evenemang begränsats, har både vi och uppdragsgivare fått tänka lite utanför lådan för att nå ut till så många människor som möjligt.

Under året har vi jobbat mycket med filmproduktion för publicering på webben, både livesändningar och förinspelade program till olika evenemang.

(O)traditionellt Valborgsfirande i Landskrona

För många Landskronabor och forna Landskroniter är det årliga infirandet av våren på Valborgsmässoafton en given tradition.

I år kunde det traditionella firandet med stor publik, som hejjar fram våren i kampen mot vintern, inte genomföras på grund av folksamlingsrestriktioner. Därför skapade vi i samarbete med Landskrona Stad en film som gav alla möjlighet att digitalt fira Valborg.

Ystad Jazzfestival

På uppdrag av Musik i Syd hjälpte vi Ystad Jazzfestival att ge fler möjligheten att njuta av Jazzmusik i världsklass. Vi livestreamade festivalens konserter från vackra Ystad Saltsjöbad med sex kameror i liveklippning, allt för att konsertbesökare världen över skulle få ta del av det som skedde i lokalen.

Trädgårdsgillet 2020

Varje sommar annordas Landskrona Trädgårdsgille. År 2020 fick arrangörererna tänka om för att kunna erbjuda trädgårdsenusiaster ett nytt format som passade sommarens folksamlingsrestrektioner. Vi gjorde programmet “Sommar i Rothoffs” med trädgårdsmästaren på Rothoffs museikoloni, Martin Bofeldt, tillsammans med spännande gäster.