Cargobike

Cargobike är Sveriges äldsta och största lådcykelföretag

Vi har ett helhetsgrepp för Cargobikes marknadsföring både digitalt och analogt. Sedan vi inledde samarbetet har vi bland annat byggt deras hemsidor, gjort redesign av webbshop, producerat foto, film, kampanjer, copy och tryckmaterial. Dessutom hjälper vi Cargobike med annonsering samt analys, produktion och uppföljning av googleanalytics, facebook och instagram. 

Webb

Till Cargobike har vi byggt ett antal hemsidor för marknadsföring, samt tagit över administration och gjorde redesign av deras webbshop. Vi arbetar aktivt med att skapa content till sidorna, främst med foto och film, samt administrerar shoppen ihop med företaget.

Film

Halloween med Cargobike

Årets (h)julklapp

Cargobike Mat & Chokladstudion

Cargobike Sportson

Sociala medier och marknadsföring

Annonsering

Annonseringen sköter vi främst via Google Ads, med ett antal löpande kampanjer samt särskilda kampanjer vid t ex högtider och Black Friday. Sedan början av 2020 har vi haft hand om allt som har med Google att göra, med mycket goda resultat.

Sociala medier

Vi administrerar i stort sett allt på både Instagram och Facebook när det gäller marknadsförande inlägg. Vi lägger mycket arbete på att producera relevant och lockande content i form av professionella bilder, filmer, animationer och copy.

Följ Cargobike: