261design.se

Design, inredning och service

… är mottot hos butiken 261Design.se. Och det är ungefär vad vi också erbjudit i våra uppdrag! Förutom att producera logotyp, foto och film och hjälpa till med sociala medier byggde vi en hemsida och webbshop som vi inredde med content vi skapat. Vi sköter även annonsering på Google och Facebook. 

Webb

Inledningsvis skapade vi en hemsida när 261Design.se startade upp sin verksamhet. Senare byggde vi också en webbshop till sidan som lanserades i December 2020. Shoppen är byggd med WooCommerce, där vi också implementerat betalsystem och fraktlösningar.

Foto

Sociala medier och marknadsföring

Annonsering

Vi sköter annonseringen med Google Ads och på Facebook. Att skapa trafik till en relativt ny webbshop inom ett område med stor konkurrens är en utmaning, men vi har än så länge haft goda resultat. Inledningsvis hade majoriteten av kunderna lokal anknytning till den fysiska butiken, men kampanjerna har bidragit till att kundkretsen blivit mer utspridd över landet.

Sociala medier

Till Instagram och Facebook har vi hjälpt till att skapa content för marknadsföring och kampanjer, så som foto, stop motion-filmer, video och animationer.