https://www.youtube.com/watch?v=JO3-ay3FZnE&feature=youtu.be

Om .MOOB

Vad sysslar Moob med?

Vi hjälper dig och ditt företag med er kommunikation, oavsett vad eller var ni behöver kommunicera. Det innebär att vi arbetar över alla kanaler, digitalt och analogt, och allt som oftast i kombination.

Reklambyrå, mediabyrå eller contentbyrå…

Vad är vi egentligen? Vi brukar beskriva det som att vi arbetar med hela kedjan. Vår slogan är tell us your story, för det talar om hur vi vill arbeta med våra kunder. När vi träffar dig som kund är det viktigt för oss att lyssna på dig och få höra vad du vill uppnå med din marknadsföring. På så vis kan vi identifiera dina visioner och ditt företags målgrupp för att skapa rätt typ av material. Vi analyserar vilken typ av marknadsföring som blir mest effektiv för dig. Det kan handla om allt från att bygga din hemsida, skapa foto, film, layout, arbeta med din copy eller din närvaro på sociala medier. 

Lär känna teamet på Moob!

En av Moob-gängets styrkor är att vi alla, utöver vår spetskompetens, har erfarenhet och är kunniga inom flera områden! Vi har också ett antal grymma konsulter knutna till oss när vi behöver back up till större produktioner.

Här kan ni läsa mer om oss:

David Elg
VD, Fotograf

David Elg

David arbetar som byråchef på Moob, vilket innebär en hel walk-in closet av olika hattar.
Han har jobbat professionellt som fotograf i 20 år och är även utbildad projektledare inom marknadsföring för digitala medier, men blir fortfarande förtjust över att hålla en tryckt tidning i handen. Största delen av Davids dagar fylls av fotografering och skapa filmer. Det bästa han vet är att göra musikvideos.
Lotta Larsby
Illustratör, Copywriter

Lotta Larsby

Lotta har ett fantastiskt öga för detaljer, oavsett om det är i att skapa illustrationer, styla en miljö för foto och film eller skriva beskrivande texter. Helst av allt skulle hon nog gärna fylla kontoret med djur som hon kan gosa med. Lotta har tidigare jobbat som Visual Merchandiser, men också som butikschef. Det är en stor trygghet för våra kunders försäljningsresa och hur man bäst förmedlar sina produkter med känsla.
Malin Falk
Webbutvecklare, Fotograf

Malin Falk

Malin är i grund och botten fotograf och drev i många år eget företag som just detta. Parallellt med sitt företag utbildade hon sig till webbutvecklare och har även studerat medieteknik och interaktionsdesign på universitetsnivå. På Moob är Malin vår alldeles egna webbninja och är dessutom Google-certifierad. Vill du göra Malin riktigt glad, så spelar du Shoreline för henne.
Tim Svensson
Digital Strateg, Livesändningar

Tim Svensson

Tim har pluggat till webbkommunikatör inom sociala medier och är grym på analys och
Han är en spelnörd av råge och på fritiden driver han ett webbcommunity med andra spelintresserade. Plattformen har han självklart utvecklat själv.

Kontakta oss

Kontakta oss på info@moob.se eller 0705 95 82 83

Moobab AB hittar ni på Föreningsgatan 217 i Landskrona. Vi är oftast tillgängliga mellan 9-16 på vardagar