FORGOT YOUR DETAILS?

Ω MOOB

-Tell us your story-

.MOOB är reklambyrån som får saker att falla på plats. Vi kommer från vitt spridda bakgrunder och har en av våra största styrkor i att vi älskar att lära oss nya saker och få gå på upptäcktsfärd inom alla slags olika branscher. Vi lyssnar noga på våra kunder, eftersom vi vet att bakom varje affärsidé finns tankar, mål och drömmar. Vi tar tillvara på våra era idéer och hjälper till att översätta, förfina och förverkliga företagsvisioner på ett sätt som låter fler förstå och ta del av våra kunders verksamheter. Vi använder oss utav storytelling och jobbar med en rad olika medier för att förmedla ert budskap
Ni hittar oss på vackra Weibullsholm i Landskrona. I kontorshotellet finns vårt kontor och fotostudio. Här löser vi era marknadsföringsstrategier från idéskiss till färdig produkt, oavsett om det gäller fotografering, webbproduktion, varumärkesutveckling, tryckmaterial, film, copy, produktstyling etc. Listan kan fortsätta i all evighet, eftersom varje kund för oss är unik och att vi varje dag strävar efter att visa er från er allra bästa sida.

David Elg

Byråchef / Fotograf

I en liten byrå så finns det inte bara en roll. David har jobbat professionellt som fotograf i 20 år. Men han är också utbildad projektledare inom marknadsföring för digitala medier. Dock fortfarande förtjust i att hålla en riktig tidning i handen. Framförallt är det fotografering och film som fyller dagarna.

Lotta Larsby

Kreatör / AD

Jesper Alsed

Utvecklare

Malin Falk

Webbutvecklare / Fotograf
.Moob

Tell us your story

    "Vi lyssnar på er, sen kör vi!

TOP