FORGOT YOUR DETAILS?

ARI KOPONEN

UPPDRAG

  • Foto
  • Webbsida
  • Logotyp

www.arikoponen.se

Då en av Sveriges absolut främsta hårstylister vände sig till oss med uppdraget att bygga en ny hemsida åt honom, sparade vi verkligen inte på krutet gällande design och utseende. Vi tog fram en hemsida som representerar Aris hantverk och höga krav på kvalité och som dessutom fungerar som portfolio. Uppdraget hamnade hos oss i samband med att Ari blev nominerad i hela två kategorier i en av världens största frisörtävlingar.

Kravet var en responsiv sida som Ari lätt kan uppdatera själv allteftersom portfolion utökas. Vi utvecklade ett publiceringsverktyg åt Aris hemsida som känner av färgerna i huvudbilden och utefter dessa färgsätter sidebar, rubrik och länktext. Detta gör att hemsidans utformning harmoniserar med portfolion och ger en snygg helhet med fokus på bilderna. Uppdateringen vi försåg Ari med innefattade även en ny design till varumärket Ari Koponen. Vi ritade en logotyp som lätt skapar en igenkänningsfaktor och fungerar lika bra på hemmaplan som internationellt.

Ari Koponen är en av Sveriges bästa hårstylister. Idag arbetar han som frilansande session stylist och frisör, är konsult åt både salonger och kreativa team, titulerar sig Creative Director på Tendenz AB och håller internationella utbildningar inom klippning och styling. Ari arbetar internationellt både inom och utanför Europa. I hans portfölj finns namn som Vogue, Joico, R+Co, Fashion TV, Schwarzkopf Professional, KMS, Stockholm Modecenter och GRAFIA.

TOP