FORGOT YOUR DETAILS?

ALICE IN VIDEOLAND

UPPDRAG

  • Musikvideo
  • foto


AIV är det kultförklarade Svenska elektropunkbandet som efter fyra års vila återförenats med sin unika mix av elektro, punk, pop och synt. Inför återföreningen fick en av våra fotografer uppdraget att fota nya pressbilder åt bandet. Plåtningen ägde rum i våra lokaler som förut brukade husera ett enormt frölager. Bilderna resulterade i att vi även fick förtroendet att producera AIV musikvideo till låten ”stand”.

Vi valde att jobba vidare på samma tema som i fotografierna och spenderade en intensiv heldag av filmning i samma unika lokaler.
Allt material till videon filmades under en och samma dag. Vårt team av filmare, assistenter, regissör, MUA och bandet höll verkligen tempot hela vägen.

Alice in Videoland består av Toril Lindqvist (sång), Anders Alexander (trummor, synt och gitarr), Johan Dahlbom (bas och synt) och Martin Kenzo (gitarr och synt) och grundades 2003. Bandet har sedan dess släppt fyra album i USA, Canada och Europa, samt genomfört över 400 spelningar världen över, vilket har resulterat i trogna fans hela vägen från Moskva till Los Angeles.

TOP